Astralis henter træner før tid

February 28, 2024

Casper ”ruggah” Due, som var udset til at tiltræde som træner 1. april, indleder arbejdet en måned før tid. Således tiltræder han allerede 1. marts, hvor han overtager roret fra Mathias ”R0nic” Pinholt, som løses fra sine opgaver.

Casper Due kommer med stor erfaring både som spiller og træner, hvor han de seneste 7 år har fungeret på topplan hos organisationer som OG, OpTic Gaming og danske North.

Kasper Straube, sportsdirektør:

- Jeg er glad for, vi allerede nu kan tilknytte ”ruggah” til organisationen. Vi har efter et stort arbejde at gøre fremadrettet i forhold til ledelsen og udviklingen af holdet, og det bliver Casper selvfølgelig en vigtig del af. Han kommer med mange af de ting, vi har brug for og en erfaring fra øverste niveau, der allerede fra start vil gøre en forskel.

- Op til Majoren følte vi alle, vi var i en rigtig god udvikling med masser af kvalitet i vores praccs. Det var min vurdering, vi var i god form til at kvalificere os til Majoren med det eksisterende set-up og det ansvar er mit. Det er også mit ansvar, sammen med ledelsen, performance- og trænerteamet at vi rejser os hurtigst muligt, og her er ansættelsen af en stærk profil som ”ruggah” en vigtig brik.

- Han kommer ind til et hold, der er ramt lige nu, men som har så meget kvalitet at jeg har fuld tiltro til at vi sammen finder formlen. Vi arbejder med en række tiltag på det sportslige område, og ambitionerne er intakte.

- Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til at takke Mathias ”R0nic” Pinholt for sin tid i Astralis. Det har hele tiden været tanken at rollen var midlertidig, og da han ikke er en del af teamet under ”ruggah, vil jeg gerne understrege at han er en super loyal fyr, der har gjort alt han kunne for Astralis. Det er på ingen måde hans ansvar, at vi er, hvor vi er, og jeg ønsker ham al muligt held og lykke fremover.

Casper ”ruggah” Due:

- At blive hentet til Astralis er på mange måder noget af det største man kan opnå som dansk træner. Det er en organisation, der er kæmpe respekt om, og som aldrig viger tilbage trods modvind. Ambitionerne i Astralis er tårnhøje på alle områder, og selvom det på holdsiden har været uforløst i de seneste par år, det er et hold, der har et kæmpe potentiale og som jeg glæder mig til at arbejde med.

- Jeg har haft nogle rigtig gode samtaler med både Kasper Straube og Jan Ø. i forhold til rollen og måden, de og Astralis arbejder. Jeg kommer også selv med en ret klar filosofi omkring ledelse, både på serveren og i dagligdagen, og jeg er overbevist om, vi kan flytte holdet og skabe resultater.

- Jeg har samtidig respekt for at det er en opgave, andre har haft svært ved at løfte, så der kommer ingen gyldne løfter fra mig nu her, men alle kan se potentialet og med en så stærk organisation omkring os, glæder jeg mig bare vildt til arbejdet.

Casper ”ruggah” Due indleder for alvor arbejdet på fredag d. 1. marts.