Astralis sælger Patrick 'es3tag' Hansen til Cloud9

February 17, 2021
Astralis sælger Patrick 'es3tag' Hansen til Cloud9

Astralis, Cloud9 og Patrick 'es3tag' Hansen er blevet enige om detaljerne i en transfer, der sender den danske spiller til Cloud9 umiddelbart efter DreamHack Fall-turneringen, som åbner i dag og slutter 25. oktober.

Anders Hørsholt, CEO, Astralis Group:

- Vi bekræfter i dag et spillersalg af Patrick 'es3tag' Hansen, vi ikke havde set komme da vi for bare 4 måneder siden hentede ham på en fri transfer. Transfers vil altid være en del af forretningen, og selvom vi ikke kommer til at kommentere på detaljer omkring værdien, er der tale om en så markant aftale at vi måtte tage tilbuddet seriøst. Samtidig er de vilkår, Cloud9 har tilbudt spilleren af en sådan karakter, at han ønskede, vi søgte at gennemføre en aftale.

- Timingen er aldrig optimal for den slags, men vi har en forpligtelse over for vores forretning og over for vores spillere, og vi har på den baggrund valgt at forhandle en givtig aftale på plads, der betyder at han skifter efter DreamHack-turneringen, som jo åbner i dag.

- Både som spiller og som menneske vil Patrick blive savnet af alle og jeg håber at vi en dag ser ham tilbage som en del af Astralis.

Patrick 'es3tag' Hansen:

- Tingene er gået utroligt hurtigt. Det er ingen hemmelighed, at jeg er vanvittigt stolt af at repræsentere Astralis, jeg elsker virkelig fansene og jeg har ikke et sekund troet, jeg skulle videre så hurtigt. Jeg har netop vundet min første store titel og jeg nyder virkelig at arbejde med alle drengene på holdet og alle de andre, der knokler for os. Jeg har samtidig udviklet mig meget over de seneste 6 måneder, hvor jeg er vokset som spiller og som personligt og det skyldes i høj grad menneskerne her.

- Når det er sagt, er det tilbud Cloud9 lagde på bordet foran mig af en karakter, jeg blev nødt til tage seriøst. Samtidig kan jeg rigtig godt lide tankerne bag projektet og jeg tror, de bliver en del af Counter-Strike toppen over de kommende år. Så mens jeg er oprigtigt ked af at forlade Astralis og folk her, ser jeg frem til en kæmpe personlig udfordring i Cloud9. Jeg vil gerne takke fansene for den massive opbakning de har vist mig. Astralis og fansene vil altid betyde noget helt specielt for mig.'

Kasper Hvidt, sportsdirektør, Astralis Group:

- Spillerhandler er en del af spillet og jeg ønsker Patrick alt det bedste. Jeg ved, det har været en svær beslutning for ham, og det er det også for os. Jeg har arbejdet med Patrick af to omgange nu og han er en virkelig god fyr og en ægte professionel, som forstår hvad det kræver og som altid vil arbejde stenhårdt for sig selv og for sine holdkammerater.

- Salget efterlader en åben plads i vores trup, men ned Andreas 'Xyp9x' tilbage kan vi stille med 6 af verdens bedste spillere. Vi har fået en masse erfaring over de seneste måneder, hvor vi reelt har arbejdet med et 6-mands set-up, og det er helt tydeligt et set-up Danny, vores træner, er komfortabel med. Vi har ikke travlt med at hente en erstatning ind for Patrick på den korte bane, men vi søger hele tiden at sikre den langsigtede performance, og her kan transfers og andre hensyn godt betyde at vi i perioder vil have 5 eller 7 mand i truppen. Det er dog ikke noget, vi ser ske på den helt korte bane.

- Ultimativt arbejder vi fortsat mod et set-up, der ligner vores League of Legends hold, altså med 10 mand fordelt på et A-hold og et mere talentpræget hold. Det er noget, vi kommer til at præsentere på et senere tidspunkt, for lige nu handler det om DreamHack og om at give Patrick den bedst mulige afsked med endnu en titel.

Det er aftalt mellem parterne, at der ikke kommenteres yderligere på aftalens værdi.

Astralis Shop