Astralis Talent henter 'Altekz'

March 12, 2021

Astralis Talent henter ny In-Game Leader

Astralis Talent bænker fra 1. april Mathias 'R0nic' Pinholt og henter samtidig 17-årige Alexander 'Altekz' Givskov hos Elgiganten Liga-kollegerne fra MASONIC.

Dennis 'vnG' Vang, Head of Talent, Counter-Strike:

- Vores talentprogram og måden, vi arbejder med individuelle spillere, er dybt forankret i Astralis-kulturen. På nogle områder kan det være meget krævende at være en del af og især i arbejdet med unge spillere er det vigtigt, vi altid har et øje på, hvordan spilleren befinder sig i vores kontekst. 'R0nic' er en hårdtarbejdende, passioneret og dygtig spiller, som jeg er sikker på, vil blomstre i den rette kontekst, og vi tror at han vil have en bedre chance for at nå sine drømme i et andet set-up end vores.

- Jeg har stor tiltro til ham og jeg er sikker på, han vil gøre alt for holdet i de kommende kampe – også for at vise hvor god en spiller han er, fortæller Dennis Vang om 'R0nic'.

Om den kommende spiller, Alexander 'Altekz' Givskov siger talentchefen:

- Alexander starter hos os om 3 uger og mit fokus lige nu er på den kommende bootcamp og på de vigtige kampe, vi skal spille. Det er hvor mit fokus ligger og det er hvor jeg også ønsker spillerne fokuserer. Hvad jeg kan sige er dog at Alexander vi ser Alexander som en sjælden, naturlig in-game leader, som også viser sit store talent i sin nuværende rolle som support-spiller, og jeg glæder mig meget til at arbejde med ham.

Udover Alexander 'Altekz' Givskov tiltræder Mikkel 'MistR' Thomsen også Astralis Talent til sommer, hvormed 6-mandstruppen er komplet.