Astralis Talent: Transferaftale om Lucas ”Gnøffe” Brunsvig

Astralis Talent: Transferaftale om Lucas ”Gnøffe” Brunsvig

Astralis Talent, Ambush Esport og Lucas ”Gnøffe” Brunsvig er blevet enige om en aftale, der sender Gnøffe til Ambush med omgående virkning.

Dennis Vang, Head of Talent i Counter-Strike:

- Det er en god aftale for alle parter. Ambush får en spiller med et interessant potentiale, “Gnøffe” får mulighed for at spille på et hold, hvor han kan udvikle sig med fast spilletid, hvilket vi ikke kunne love ham på nuværende tidspunkt, og vi får mulighed for at følge hans udvikling og at hente ham tilbage, hvis tingene udvikler sig i den retning alle håber.

- ”Gnøffe” er en rigtig god og loyal spiller, som med den rette indstilling og fokus kan drive det rigtig langt. Vi glæder os til at følge ham og hans fortsatte udvikling i Ambush, fortæller Vang.

Lucas ”Gnøffe” Brunsvig:

- Jeg er rigtig glad for at være en del af Astralis, men jeg føler jeg har brug for en periode med fast spilletid. Det tilbyder Ambush, og med den aftale der er lavet, er der ikke lukket nogle døre og jeg kan bruge tiden på at udvikle mit spil i et tempo, jeg har det bedst med.

- Jeg sætter stor pris på min tid i Astralis Talent, på holdkammeraterne og på organisationen og jeg er glad for at Dennis og organisationen har været imødekommende i forhold til mine ønsker, som jeg føler, vi får løst på denne måde. Nu handler det om at få spillet noget CS, siger ”Gnøffe”.

Udover en periodebestemt tilbagekøbsret indeholder aftalen en andel af eventuelt videresalg.