"br0" kommer hjem, dev1ce ny IGL

February 29, 2024

Onsdag blev den nye cheftræner, Casper ”ruggah” Due hentet ind før tid og holdkaptajn Benjamin ”blameF” Bremer blev bænket med salg for øje. Torsdag morgen blev Astralis, Monte og Alexander ”br0” Bro enige om en transfer, der sender den unge dansker til Astralis, hvor han tidligere har været en del af det succesfulde talenthold.

Samtidig overtager Nicolai ”dev1ce” Reedtz rollen som holdkaptajn og in-game leader.

Kasper Straube, sportsdirektør:

- Vores største prioritet har været at finde en spiller, der kan træde ind på holdet og skabe plads til, at de 4 andre kan flyttes til deres favoritpositioner. Her passer Alexander ”br0” perfekt ind.

- Han var en bærende spiller på et ekstremt succesfuldt talenthold, og valgte selv at ville ud og få erfaring og hår på brystet. Det er en fornøjelse, at vi kan slutte cirklen og hente en tidligere talentspiller hjem til førsteholdet.

- Han er den første spiller, vi pegede på, som har niveauet og som passer perfekt i rollen, og jeg er ekstremt glad for, vi er lykkes med at hente ham hjem så hurtigt. Her skylder vi også en tak til Monte, som på alle måder har været forstående og fleksible i forhold til at få dette skifte til at lykkes.

Alexander ”br0” Bro:

- Jeg er sindssygt glad for at komme tilbage til Astralis. Jeg ved, hvad jeg taler om, når jeg siger at det er en fantastisk organisation, og det gjorde virkelig gjort ondt på mig at se dem misse Majoren, for jeg ved hvor meget det betyder. Det har dog åbnet op for mine egne muligheder, og jeg vil gøre alt for at vise, jeg er det bedste valg for holdet.

- De ved, hvad de får, og jeg ved, hvad det vil sige at spille her og være en del af Astralis. Det tror jeg gør en kæmpe forskel, og selvom jeg har den største respekt for at skulle spille sammen med så dygtige spillere og det pres, det er at være her, så ved jeg også, jeg kan gøre en forskel. Sådan er jeg som menneske og som spiller, og jeg glæder mig bare helt sygt til at komme i gang.

dev1ce ny in-game leader

Holdet skifter samtidig in-game leader, og selvom han har været med længe og haft meget at sige både på og uden for serveren, er det det er et nyt ansvar for Nicolai ”dev1ce” Reedtz.

Nicolai ”dev1ce” Reedtz:

- Jeg har altid været ”secondary caller” og højre hånd for både Lukas og Benja, så “da der var udskiftning undervejs så blev det naturligt vendt af holdet om jeg kunne se mig selv tage teten som IGL.

- Det er selvfølgelig en helt anden rolle at være IGL med mere ansvar både på og uden for serveren, men det er et godt tidspunkt for mig at gå den her vej. Jeg ser det også som en mulighed for at gøre endnu mere af det jeg elsker allermest i verden, i meget længere tid nemlig at spille CS på højeste niveau.

- Det motiverer mig sindssygt meget, for jeg har ikke kun tænkt mig at fortsætte med det her et par år – det er min livslange drøm at spille CS! Det at træde ind i et nyt kapitel i min karriere tænder mig virkelig og det er en rolle jeg ser mig selv i mange år fremover.

- Det sværeste for mig er at bede Astralis-fansene om tålmodighed, for de har virkelig været tålmodige de seneste 3 år. Det er også derfor jeg committer mig fuldt ud og selvom det er nyt, er det også på mange måder en fortsættelse af min egen udvikling.

- Jeg har sindssygt gode spillere omkring mig og mærker stor opbakning fra holdet. Jeg ved godt vi har sagt det før, men jeg tror virkelig på det her, og er bare top-motiveret for at gøre det bedst muligt i min nye rolle.

Samtidig med den nye træner, Casper ”ruggah” Due, tilslutter Alexander ”br0” Bro sig holdet fredag, hvor den første bootcamp indledes.