suma og sSen: Så fedt at være en del af Astralis

May 1, 2024
Steen Laursen

Tidligere på dagen offentliggjorde vi at Astralis Talent med omgående virkning henter de to unge talenter Elliot "suma" Nissen-Jørgensen og Simon "sSen" Solnæs, begge 17 år.

En nyhed, de to nye Astralis Talent-spillere naturligvis også har modtaget med stor glæde:

Elliot "suma" Nissen-Jørgensen:

- Det er en super-fed følelse. På mange måder er det jo en kæmpe drengedrøm at blive signed til Astralis Talent, og jeg håber på at Astralis og alle de folk, jeg allerede nu kan mærke der er omkring holdet, kan være med til at forme mig som spiller.

- Det kræver en masse arbejde fra min side af, men når nu den første drøm er nået, er håbet selvfølgelig at jeg en dag kan komme op og spille på de helt store scener!

Simon "sSen" Solnæs:

- Jeg ved ikke om jeg behøver sige det, men jeg er super glad og stolt over at kunne repræsentere Astralis.

- Jeg vil først og fremmest udvikle mig som spiller, og er sikker på Astralis er det rigtige sted for mig til det, og så håber jeg selvfølgelig på at vi vinder en masse kampe. Det ville være kæmpe stort at vinde ligaen, ligesom jeg håber, vi kan lave en masse gode resultater i de internationale turneringer. Det bliver fedt!

Rollerne på holdet vil i udgangspunktet være som følger
  • IGL: kiR
  • AWP: ansg1
  • Lurk: suma
  • Anchor: sSen
  • Map control: KroK

Første kamp for det nye hold er torsdag aften, hvor Astralis Talent møder WOPA Esport i United21 Season 15.